Interventie la aniversarea a 40 de ani de la absolvirea Facultatii de Electrotehnica

Iasi, 29 mai 2010

Constantin Vrabie

DOWNLOAD
Fisierul este in format .flv

 

 

 

Scrisoare catre prieteni

 

            Nu pot sa nu mă bucur ca sunt printre privilegiaţii care sărbătoresc –împreună sau separat- împlinirea a  patruzeci de ani de la terminarea cursurilor universitare ieşene.

 Pentru acest eveniment lucrez la un album de  reamintiri care sper sa fie o placută surpriză. E greu de povestit trăirile pe care le-am avut cand am manevrat in fel si chip fotografiile foştilor mei colegi. Dintre care unii au fost buni prieteni si colegi de camera: Nicu Lupaşcu, Gabi Schmidt, Sandu Papadopol, Dan Popa sau Fanică Ibănescu.

               Întâlnirea de revedere ce va avea loc in curand imi sporesc emoţiile. Aceasta pentru că pe cei mai mulţi nu i-am  vazut de la terminarea studiilor. Îi voi mai recunoaşte? Voi fi recunoscut? Voi sta de vorba cu cel pe care il stiam sau cu altcineva?!

               Sper ca şfârsitul acestei primaveri  sa aduca o frumoasă si de neuitată reintâlnire a foştilor colegi. Să uităm pentru cateva ore sau zile de vicisitudinile vieţii sau ale momentului.

              Urez tuturor, colege si colegi, prezente / prezenţi sau nu la intâlnirea jubiliară, o bună stare de sănătate, viaţă lungă, realizarea proiectelor neterminate. Si, de ce nu?!, punerea pe “planşetă” a unor noi proiecte. Si …si multa fericire alaturi de cei dragi!

I love you all!

 

Constantin Vrabie

Focsani

12 mai 2010

constantinvvrabie@yahoo.com

 0724 816 882