Bine ati venit in pagina noastra!

"Familia Nostra" este o asociatie umanitara crestina patronata spiritual de Mitropolia Moldovei si Bucovinei-Iasi.

Este o organizatie non profit,  bazata pe principii crestine,  urmareste imbunatatirea calitatii vietii persoanelor defavirizate,  in special copiilor ce provin din mediul stradal,  promovand practici profesioniste in asistenta sociala.

I.P.S. Daniel, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei

"SCURT ISTORIC"

Asociatia "Familia Nostra" a luat fiinta ca urmare a implicarii Bisericii Ortodoxe Romane in problemele comunitatii, Inalt Preasfintia Sa Daniel fiind presedinte onorific. De asemenea programul a debutat ca parteneriat intre Asociatia franceza Enfance Espoir si Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Centrul de Primire a Copiilor Strazii Sfantul Andrei reprezinta primul proiect al Aociatiei derulandu-se din octombrie 1996.Grupul tinta il reprezinta copii de sex masculin de varsta peste 5 ani care nu se afla sub incidenta penala si prezinta integritate fizica si psihica, provenind din familii dezorganizate afectate de saracie sau copii cunoscuti sub numele de "copii strazii"

Centru este o institutie de tip rezidential avand o capacitate de 16 locuri. Copiilor li se ofera, pentru o perioada de cel putin trei luni,hrana si adapost, asistenta medicala, psihopedagogica, scolara prin crearea si mentinerea unui climat apropiat de cel familial.

ACTIVITATI DESFASURATE IN CADRUL CENTRULUI